Sus notas de prensa gratuitas

INICIO - Sus notas de prensa gratuitas, Envienoslas a publienvio22@gmail.com y las publicaremos para que lleguen al maximo de gente posible.

03 febrero 2011

Tecnologia Wimax a Montmeló per a la connexió a Internet de banda ampla a baix cost



Wimax Global Access amb la col·laboració de L’Ajuntament de Montmeló, presenta el proper divendres 11 de febrer a la Sala de la Concòrdia la tecnologia Wimax, el nou concepte d’Internet a baix cost i sense límits que permetrà que el municipi estigui connectat a la Xarxa a gran velocitat i des de qualsevol punt a partir d’aquest mes de febrer.
L’acte de presentació de la nova xarxa Wimax (Worldwide Interoperability for Microwave Access), que començarà a les 19h, comptarà amb la presència del senyor alcalde de la localitat Antoni Guil i el regidor de Noves Tecnologies Jonatan Martínez. A més, durant l’acte, tindrà lloc el sorteig de 5 connexions a Internet gratuïtes per a tota la vida.
El projecte neix de la iniciativa de l’Ajuntament de Montmeló de seguir millorant l’accés a Internet, per tal que sigui de qualitat i a baix cost a tot el terme municipal mitjançant connexions sense fils. A partir d’ara, els ciutadans podran gaudir d’Internet per 9€ al mes i d’Internet i telefonia per 12,50€ (sense IVA), ambdós amb una velocitat de baixada de 2.980 Kb i 520Kb de pujada.
A més, en el cas de l’accés a la banda ampla i veu, l’usuari gaudirà d’una tarifa plana de 500 minuts mensuals a fixes nacionals i trucades a mòbils nacionals més econòmiques, que no pas trucar de mòbil a mòbil, per tan sols 0,12€/ minut sense establiment de trucada i facturat per segons.
Wimax Global Access ofereix garantia de servei com a operadora, cobertura a tot el terme municipal i atenció al client les 24h dels 365 dies de l’any. Tot plegat, una millora significativa respecte el servei anterior i un cúmul d’avantatges per un preu molt inferior al que s’ha de pagar a altres operadores per serveis similars.
L’Ajuntament de Montmeló ha volgut apostar pels seus ciutadans i per aquesta innovadora tecnologia que possibilita connexions d’Internet d’alta velocitat i sense fils a amplies zones del territori amb dificultats de connectivitat, reduint així, la fractura digital.
En acabar la presentació els assistents podran gaudir d’un aperitiu per cortesia de Wimax Global Access.








Per a més informació:


 
Estíbaliz Reyero
Gabinete de prensa







RRPP i Gabinet de premsa

No hay comentarios:

Publicar un comentario