Sus notas de prensa gratuitas

INICIO - Sus notas de prensa gratuitas, Envienoslas a publienvio22@gmail.com y las publicaremos para que lleguen al maximo de gente posible.

01 julio 2011

Trobada de Corresponsals i Alumnat Actiu de Joves.Net

Més veu i participació de l?alumnat als centres de secundària va ser una de les reivindicacions del joves participants a la Trobada de Corresponsals i Alumnat Actiu de Joves.Net

Presidenta CJCV


Per segon any consecutiu es va celebrar, a l’Alberg de Ràfol de Salem (València) la Trobada de Corresponsals i Alumnat Actiu de la xarxa jove.net. En ella varen participar 40 alumnes dels Centres de Secundària dels municipis d’Alaquàs, Mislata, Paterna, Picassent, Quart de Poblet i Sagunt que participen en iniciatives juvenils o bé donant suport a les desenvolupades des d’els diferents Àrees Municipals de Joventut.

 


Durant el primer dia, el dissabte, es varen organitzar diferents dinàmiques on es va avaluar el curs passat i on es varen fer propostes per al nou curs. Entre elles destaquem propostes sobre Orientació Acadèmica i d’estudis, Projectes Culturals i Intercanvis Europeus.

La segona part de la sessió va ser dirigida per membres del CJCV i es centraren en la necessitat del treball en equip i de la creació d’organitzacions i associació juvenils d’estudiants que donen visibilitat i veu al conjunt de l’alumnat i de les seues propostes i reclamacions.

Per a la Presidenta del CJCV, Carmen Robles, “des d’el CJCV valorem molt positivament aquest tipus de Trobades i ens alegra especialment vore el nivell de debat en torn a temes com la formació, el futur o la implicació amb el seu institut d’aquestos joves, organitzats a partir del projecte de Corresponsals de joves.net.”

 


A més, cap destacar la presència d’una alumna d’un dels Centres de Secundària on s’ha organitzat una Comissió d’una Assemblea Local del 15M, i que va explicar, a la resta de companys/es, en que consisteix aquest moviment assembleari i quines son les seus principals reivindicacions.

 


Per a Juan Medina Cobo, President de la xarxa joves.net “Aquest tipus de projectes son fonamental ja que és a Secundària on hem de reforçar el treball per una educació per a la participació facilitant eines per a que els joves puguen desenvolupar els seus projectes implicant-se en el dia a dia dels seus centres educatius”.

 


Per últim, durant la jornada del diumenge es varen organitzar diferents activitats de multiaventura com Cicloturisme, Tir amb Arc, Escalada i Tirolina.

 

Datos de contacto

Jaume Cortina

Técnico de gestion de recursos

gestio@joves.net

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario